Tietoa koronaviruksesta - www.salo.fi/koronavirus

  • Yli 70-vuotiaiden oma neuvontapuhelin numerossa 02 772 6003 neuvoo mieltä askarruttavissa kysymyksissä muun muassa asiointiin liittyen. Numero palvelee ma-pe klo 9-15.
  • Ylähengitystieoireiset potilaat hoidetaan keskitetysti Salon Pääterveysasemalla (Sairaalantie 9). Vastaanotto toimii vain ajanvarauksella. Hoidon tarpeen arviointi ja ajanvaraus numerosta 02 772 606.
  • Valtakunnallisen Tietoa koronaviruksesta -puhelinneuvonnan numero on 0295 535 535. Puhelinneuvonta on auki arkipäivisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 9-15. Puhelinneuvonnasta ei saa terveysneuvontaa eikä ohjausta päivystyksellisissä akuuteissa oireissa.

Lue lisää: www.salo.fi/koronavirus | In English | På svenska

Ajankohtaista

Epäiletkö koronavirusta?

Tee arvio omaolo.fi-palvelussa, www.omaolo.fi. Palvelu on tarkoitettu koronavirustartunnan todennäköisyyden arviointiin sekä antamaan neuvoja infektion leviämisen estämisestä ja hoidon tarpeen arvioinnista.

Korona-apu

Www.salo.fi/korona-apu -sivulta löytyy lista palveluyrittäjistä ja ruokakaupoista, jotka kuljettavat aterioita tai ruokakasseja kotiin, tai voivat olla apuna muussa asioinnissa.

Tukea yrityksille

Elinkeinoyhtiö Yrityssalon sivuilta löytyy tietoa yrityksille tarkoitetuista tuista ja palveluista koronatilanteessa. Päivystävä koronaneuvonta ma - pe klo 9 - 17 p. 044 546 0035.

Vinkkejä korona-arkeen

www.visitsalo.fi/vinkkeja-korona-arkeen