Ohjeet yhdistyksille kaupunkitiedotteen aineiston lähettämiseen

Kaupunkitiedotteessa voivat kaupungin lisäksi toiminnastaan lyhyesti ilmoittaa yleishyödylliset, voittoa tavoittelemattomat - ei uskonnolliset- salolaiset yhdistykset ja urheiluseurat. Ilmoituksen pituussuositus on 390 merkkiä (sisältää sanojen välit), liian pitkät ilmoitukset lyhennetään kunkin tiedotteen tilan mukaan. Lähtökohtaisesti tapahtumia saa olla vain seuraavan tiedotteen ilmestymiseen asti eikä yhdistyksen samaa ilmoitusta julkaista kahdessa peräkkäisessä tiedotteessa.

Kaupunkitiedotteissa ei julkaista yhdistysten kevät-, syys- tai vuosikokousilmoituksia eikä muita yhdistysten sisäisiä virallisia kokouksia. Myöskään yhdistysten logoja ei julkaista.

Salon kaupunki pidättää oikeuden muokata yhdistysten lähettämiä ilmoituksia, eikä vastaa niiden sisällöstä. Yhdistyksen tulee huomioida EU:n pakettimatkadirektiivin toteutuminen matkoja järjestäessään. Direktiiviin liittyvät lait Laki matkapalveluyhdistelmistä ja Laki matkapalveluyhdistelmien tarjoajista. Kilpailu- ja kuluttajaviraston Matkapakettiapuri auttaa matkapalveluja tarjoavaa yhdistystä selvittämään muodostuuko matkapalveluista matkapaketti tai yhdistetty matkajärjestely ja mitä velvollisuuksia palveluntarjoajalla on.

Aineisto on lähetettävä sähköpostiosoitteeseen . Tiedotteen aikataulu löytyy sivulta www.salo.fi/kaupunkitiedote.

  • Otsikoi sähköposti niin, että sähköpostin Aihe-kentästä ilmenee ko. yhdistys (esim. Esimerkkiyhdistyksen tiedot kaupunkitiedotteeseen 1/2017)
  • Kirjoita teksti suoraan sähköpostiin, älä lähetä liitetiedostoja.
  • Erottele selvästi eri asiakokonaisuudet omille riveilleen niin, että asioiden väliin jää tyhjä rivi.
  • ÄLÄ KIRJOITA KAIKKEA ISOILLA KIRJAIMILLA
  • Sähköpostiin myös erikseen ilmoituksen lähettäjän puhelinnumero, jos tiedotteen tekijän pitää ottaa yhteyttä.

Esimerkki

Sähköpostin otsikko: Esimerkkiyhdistyksen tiedot kaupunkitiedotteeseen 1/2017

*********************************

Viestikenttään:

Ma 2.1. klo 9-11 lentopalloa Esimerkkilän kerhotilassa.

Ti 3.1. klo 10-12 koripalloa Esimerkkilän koululla.

Ke 4.1. klo 13-14 vesipalloa Esimerkkilän uimahallissa.

Lisätiedot: p. 02 123 4567, www.esimerkkiyhdistys.fi

*********************************

Lähettäjä: Matti Meikäläinen, p. 044 111 2222

Esimerkkimalli

kaupunkitiedote_ohje.jpg

Tapahtuman järjestäjä: Mikäli tapahtuma on kaikille avoin ja sen paikkana on Salo, lisää se myös tapahtumakalenteriin kaupungin verkkosivulla www.salo.fi/tapahtumakalenteri >Lisää uusi tapahtuma.