Asuminen

Asunnon voi hankkia yksityisiltä markkinoilta tai voi hakea kaupungin vuokra-asuntoa.

Vuokra-asunnot

Salon Vuokratalot Oy

Salon kaupunki omistaa Salon Vuokratalot Oy:n, jolla on rivi- ja kerrostaloasuntoja eri puolella Salon kaupunkia. Salon kaupunki omistaa lisäksi osake-enemmistön Kiinteistö Oy Tiilitehtaanpihasta, jolla on myös vuokrattavia kerrostaloasuntoja. Näiden asuntojen isännöinti hoidetaan Salon OP-Kiinteistökeskus Oy ISAssa osoitteessa Turuntie 8, 24100 Salo.

Talotyyppeihin ja asuntojen sijaintiin voitte tutustua täältä.

Edellä mainittuja asuntoja haetaan toimittamalla asuntohakemus liitteineen Salon OP-Kiinteistökeskus ISAaan osoitteeseen Turuntie 8, 24100 Salo. Hakemuslomakkeita saa edellä mainitusta toimistosta tai sen voi myös tulostaa Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) internetsivuilta (kohta; ARA 100/10 Asuntohakemus; vuokra-asunto, vuokra-asunnon vaihto).

Lisätiedot:
Salon OP-Kiinteistökeskus Oy ISA
Elina Vallenius, 044 770 1346, 010 256 1146,

Salon kaupungin isännöimät vuokra-asunnot

Salon kaupunki omistaa suoraan useita asuntokohteita eri puolilla kaupunkia. Näitä asuntoja voi kysellä Salosta Tehdaskatu 4:ssä sijaitsevasta asuntopisteestä. Hakemuslomakkeen näihin asuntoihin voi tulostaa alla olevasta linkistä tai sen saa Salosta Tehdaskatu 4:stä ja kaupungin palvelupisteistä.

Lisätiedot:
Kaija Kanervisto, 02 778 5505

Kaikkiin hakemuksiin liitetään todistus kuukausituloista sekä verotustodistus viimeksi toimitetusta verotuksesta. Asunnon tarve on syytä perustella hakemuksessa. Hakemus on voimassa kolme kuukautta ja sen voimassaoloa voi jatkaa esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostilla.

Kunta-asuntojen (KAS) vuokra-asunnot

Kunta-asunnot Oy:llä (KAS) on Salossa vuokrattavia asuntoja 311 kpl.
KAS vuokra-asunnot/ vuokraus
Realia Management Oy
Arto Taipalmaa 010 228 7272,

Asuntohakemuslomake

Muuttoilmoitus

Muuttoilmoitus tai postin jakelun keskeytys kannattaa tehdä hyvissä ajoin, jotta postit tulisivat oikeaan osoitteeseen halutusta päivämäärästä lähtien. Muuttoilmoituksen voi tehdä Postille ja/ tai Digi-ja väestötietovirastolle Muuttoilmoituslomake.