Joukkoliikenteen aikataulut

Kattavimmat joukkoliikenteen aikataulutiedot löydät Googlen reittipalvelusta sekä Matkahuollon aikatauluhausta. Matkahuollon aikatauluhausta näet hakemasi reitin pysäkit sekä arvioidut saapumisajat pysäkkikohtaisesti. Molemmissa palveluissa on sekä kaupungin organisoiman Paikku-liikenteen että yrittäjien kuntarajat ylittävän linja-autoliikenteen aikataulut.

Paikku-liikenteen reitit löytyvät Salon karttapalvelun "Julkinen liikenne"-tasolta.

Paikun talviliikenne (8.8.2019 - 31.5.2020)

Lukuvuoden aikana liikennöidään maanantaista perjantaihin. Koulupäivävuorot liikennöidään ainoastaan koulupäivinä, mukaan lukien lukukauden päätöspäivä. Kesällä 2020 liikennöidään harvennetulla vuorovälillä. Arkipyhinä ei ole liikennöintiä. Uusien aikataulujen ja reittilinjaston astuessa voimaan myös osa linja-autoaseman lähtölaitureista vaihtuu. Laituritiedot löytyvät aikatauluista.

Paikun paperisen aikataulun painattamisen jälkeen siitä löytyi virheitä. Lisäksi linjaston käyttöönoton jälkeen todettiin tarve muutamille täydennyksille ja tarkennuksille. Muutokset astuvat voimaan maanantaina 26.8.2019. Paperisen aikataulun 1. painos on jo jaettu lähes loppuun. Tehdyt tarkennukset on korjattu 2. painokseen, jota odotetaan painosta syyskuun alussa. Paikun koko aikataulu julkaistaan myös syyskuun kaupunkitiedotteessa.

Linjojen aikataulut ja reittikartat avautuvat pdf-tiedostoina alla olevien linkkien kautta.