Joukkoliikenteen aikataulut

Kattavimmat joukkoliikenteen aikataulutiedot löydät Googlen reittipalvelusta sekä Matkahuollon aikatauluhausta. Matkahuollon aikatauluhausta näet hakemasi reitin pysäkit sekä arvioidut saapumisajat pysäkkikohtaisesti. Molemmissa palveluissa on sekä kaupungin organisoiman Paikku-liikenteen että yrittäjien kuntarajat ylittävän linja-autoliikenteen aikataulut.

Paikku-liikenteen reitit löytyvät Salon karttapalvelun "Julkinen liikenne"-tasolta.

Paikku-liikenteen paperisia aikatauluja on jaossa linja-autoasemalla, kirjastossa ja kaupungin palvelupisteissä.

Paikun talviliikenne (8.8.2019 - 31.5.2020)

Lukuvuoden aikana liikennöidään maanantaista perjantaihin. Koulupäivävuorot liikennöidään ainoastaan koulupäivinä, mukaan lukien lukukauden päätöspäivä. Kesällä 2020 liikennöidään harvennetulla vuorovälillä. Arkipyhinä ei ole liikennöintiä.

Uusien aikataulujen ja reittilinjaston astuessa voimaan myös osa linja-autoaseman lähtölaitureista vaihtuu. Laituritiedot löytyvät aikatauluista.

Linjojen aikataulut ja reittikartat avautuvat pdf-tiedostoina alla olevien linkkien kautta. Painetut, paperiset aikataulut on noudettavissa joukkoliikenteen palvelupisteeltä linja-autoasemalta.


Kesän 2019 kutsuliikenne (7.6.2019 - 11.8.2019)

Kesäaikana ajetaan kutsuliikennettä Salo-Teijo-Mathildedal-Kansallispuisto-reitille. Julkaistusta kesäaikataulusta poiketen kutsuvuorot liikennöidään myös 9.-11.8.2019.

Kaikille matkustajille avointa kutsulinjaa ajetaan vain etukäteistilauksesta. Matka on tilattava viimeistään tuntia ennen kyseisen vuoron lähtöä, jotta tilaukset on mahdollista yhdistää ja välittää liikenteenharjoittajalle. Ei siis tuntia ennen pysäkkiaikaa, vaan vuoron lähtöä. Kutsuliikennettä hoitaa Salon Tilausmatkat Oy.

Tilaukset tehdään sähköisen tilauspalvelun kautta: www.salokyyti.fi.

Kutsuliikenteen tilauksen voi tehdä myös puhelimitse palveluliikenteen tilausnumerosta arkisin klo 12-15. Tilauspalvelun puhelinnumero on 02 778 7716. Tilattaessa ilmoitetaan kyytiintulopysäkki, jotka löytyvät kesäliikenteen aikataulusta (linja 10K) ja alla olevasta kartasta. Poisjättöpaikkoina ovat kaikki reitin varrella olevat linja-autopysäkit.