Joukkoliikenteen aikataulut

Kattavimmat joukkoliikenteen aikataulutiedot löydät Googlen reittipalvelusta sekä Matkahuollon aikatauluhausta. Matkahuollon aikatauluhausta näet hakemasi reitin pysäkit sekä arvioidut saapumisajat pysäkkikohtaisesti. Molemmissa palveluissa on sekä kaupungin organisoiman Paikku-liikenteen että yrittäjien kuntarajat ylittävän linja-autoliikenteen aikataulut.

Paikku-liikenteen reitit löytyvät Salon karttapalvelun "Julkinen liikenne"-tasolta.

Paikun kesäliikenne 2020

Paikku siirtyy harvennetuin vuorovälein ajettavaan kesäliikenteeseen viimeistään 1.6.2020. Kesäajan tarkemmat aikataulut ja reittikuvaukset julkaistaan huhtikuun aikana tällä sivustolla.

Paikun talviliikenne (8.8.2019 - 31.5.2020)

Lukuvuoden aikana liikennöidään maanantaista perjantaihin. Koulupäivävuorot liikennöidään ainoastaan koulupäivinä, mukaan lukien lukukauden päätöspäivä. Arkipyhinä ei ole liikennöintiä. Lähtölaituritiedot löytyvät aikatauluista.

Paikun paperisen aikataulun ensimmäisen painoksen painattamisen jälkeen siitä löytyi virheitä. Lisäksi linjaston käyttöönoton jälkeen todettiin tarve muutamille täydennyksille ja tarkennuksille. Muutokset astuivat voimaan maanantaina 26.8.2019. Tehdyt tarkennukset on korjattu 2. painokseen.

Linjojen voimassa olevat aikataulut ja reittikartat avautuvat pdf-tiedostoina alla olevien linkkien kautta.

Muutokset aikatauluihin 30.12.2019 alkaen

Paikun vuorojen kuormitustilannetta, toteutuneita aikatauluja ja matkustajamääriä on seurattu koko linjaston osalta. Muutosaikataulut astuivat voimaan 30.12.2019 linjoille 2, 402 ja 403. Muutokset on korjattu paperisten aikataulujen 3.painokseen, joka on noudettavissa kaupungin palvelupisteissä.