Joukkoliikenteen palvelutason parantaminen

Kesäliikenne

Kaupunkisuunnittelulautakunnan 8.11.2016 hyväksymien joukkoliikenteen palvelutasotavoitteiden mukaisesti kaupungin liikennepalveluyksikkö valmistelee tulevan kesän 2017 linja-autovuorojen hankintaa. Asiasta tiedotetaan lisää heti, kun reitti- ja aikataulutiedot selkiintyvät ja päätöksentekoprosessi on viety loppuun.

Uusi liikennöitsijä aloittaa ma 9.1.2017 Suomusjärvellä ja Muurlassa

Maanantaista 9.1. alkaen Suomusjärveltä Saloon klo 7:58, Salosta Rekijoen kautta Suomusjärvelle klo 17.15 sekä Salosta Muurlaan klo 14:15 ja 15:15 ajettavien linja-autovuorojen liikennöitsijä on Dreamtransport. Vuorot ovat jatkossa kaupungin ostoliikennettä. Aikataulut ja reitit säilyvät ennallaan.

Salon joukkoliikenne kartalla

Salon karttapalvelun "julkinen liikenne" -näkymässä pääset katsomaan Salon alueen joukkoliikenteen reittejä ja pysäkkejä kartalla. Palvelussa paikallisliikenteen linjoista 1-3 saa näkyviin linjakohtaiset reitit ja pysäkit. Muusta vakiovuoroliikenteestä näytetään tiet ja kadut, joilla joukkoliikenne kulkee ja pikavuoroliikenteestä näkyviin saa reitit ja pysäkit.

Matkahuollon sivuilta löytyy myös Salon reittiopas. Reittioppaassa on pääosa Salossa ajettavan vakiovuoro- ja paikallisliikenteen aikataulu- ja reittitiedoista. Reittiopas määrittelee parhaan reitin ja sopivimmat bussiaikataulut annetusta lähtöpaikasta määränpäähän. Reittejä voi etsiä osoitetietojen, kadun nimen, pysäkin nimen tai kartalta vapaasti osoitettujen lähtö- ja määräpaikkojen perusteella. Lisäksi palvelu näytää vuorokohtaisen reittikartan.