Hilkansali

Tiedoksi: Musiikkiopiston Hilkansalia ei vuokrata toistaiseksi ulkopuolisille. Musiikkiopisto tarvitsee tilan omaan opetuskäyttöönsä koronatilanteen johdosta.

Hilkansali.jpg

DSC00488_2.jpg

Musiikkiopiston Hilkansali, osoite Vilhonkatu 2, Salo.

Hilkansali on kirjastotalon laajennuksen yhteydessä musiikkiopiston käyttöön valmistunut pieni, nouseva 128-paikkainen musiikkisali. Akustiikka ja salin muut ominaisuudet, esim. taustamelutaso ja valaistus on suunniteltu musiikkisalin vaatimukset huomioon ottaen ja salissa on mahdollista käyttää musiikkiopiston ensiluokkaista Steinway & Sons D-mallin konserttiflyygeliä. Salissa on tietokonepöytä ja salin kannettavassa tietokoneessa on Windows 7-käyttöjärjestelmä ja Microsoft Office 2013 -ohjelmisto. Toimivuuden takaamiseksi salin projektorin kanssa käytetään vain salin omaa tietokonetta. Tarkemmat salin käyttöohjeet lähetetään salin vuokraajalle varauksen yhteydessä.


Sali on pelkästään musiikkiopiston käytössä lukuvuoden aikana oppilasiltoja, tutkintoja ja niiden opetus- ja harjoituskäyttöä varten ma-to klo 15-21. Opiston ulkopuoliset voivat vuokrata salia muina aikoina musiikkiopistolta. Tammi-helmi-, kesä- sekä syyskuussa myös ma-to klo 15-21 aikoja on mahdollista vuokrata ulkopuolisille. Salia vuokrataan yhdistyksille, yhteisöille, yrityksille ja kaupungin hallintokunnille.

Salin varaus ja vuokraus

Kaikki musiikkiopiston ulkopuoliset Hilkansalin vuokrausta koskevat varaukset tehdään Salon musiikkiopiston kansliaan, Länsiranta 2, Salo, puh. (02) 778 4640 tai sähköpostilla hannele.kilpelainen@salo.fi
Salin luovutus- ja vuokrauspäätöksen tekee musiikkiopiston rehtori.