EtusivuPäivähoito ja koulutusPäivähoito ja esiopetusVarhaiskasvatukseen hakeminen on ajankohtaista

Varhaiskasvatukseen hakeminen on ajankohtaista

Hakemuksia varhaiskasvatukseen voi jättää ympäri vuoden. Varhaiskasvatuspaikkaa tulee hakea 4 kuukautta ennen toivottua alkamisajankohtaa. Elokuussa 2019 alkavaan kunnalliseen varhaiskasvatukseen ja leikkikoulutoimintaan haetaan sähköisesti osoitteessa www.salo.fi/varhaiskasvatus >Sähköiset palvelut ja lomakkeet.

Myös hakemus hoitopaikan vaihtamiseen löytyy samalta www-sivulta. Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, ota yhteyttä palveluohjaajiin.

Hakemukset elokuussa 2019 alkavaan varhaiskasvatukseen jätetään 31.3. mennessä. Tieto lapsen varhaiskasvatuspaikasta lähetetään vanhemmille toukokuussa.

Yksityinen varhaiskasvatus

Lapsen varhaiskasvatus voidaan järjestää yksityisesti joko ryhmäperhepäivähoidossa, perhepäivähoidossa hoitajan kotona/ palkkaamalla hoitaja kotiin tai yksityisessä päiväkodissa. Yksityinen varhaiskasvatus on kaupungin valvomaa toimintaa. Lisätietoja www.salo.fi/yksityinenpaivahoito.

Maksuton 20 h varhaiskasvatus 5-vuotiaille (v. 2014 synt.) lapsille

Opetus- ja kulttuuriministeriön käynnistämä viisivuotiaiden lasten maksuttoman 20 viikkotunnin varhaiskasvatuksen kokeilu jatkuu Salossa toimintavuoden 2019-2020. Kokeilun tavoitteena on nostaa varhaiskasvatuksen osallistumisastetta ja edistää koulutuksen tasa-arvoa. Ilmoittautuminen maksuttoman varhaiskasvatuksen kokeiluun tehdään sähköisesti täyttämällä hakemus osoitteessa www.salo.fi/varhaiskasvatus >Sähköiset palvelut ja lomakkeet ja valitsemalla palveluntarpeeksi maksuton 20h/vko v. 2014 syntyneille. Ilmoittautumiset maaliskuun loppuun mennessä.

Lisätietoja antavat varhaiskasvatuksen palveluohjaajat
Alm Pirjo 044 778 7964
Blomqvist Anne 044 778 7822
Kokko Saana 044 778 7943
tai sähköposti

Julkaistu: 4.3.2019 08:00

Takaisin