Halikon avoin päiväkoti Kaninkolo ja Perttelin avoin päiväkoti Siilinpesä

Leikkikouluihin lapsi osallistuu ilman vanhempaa. Leikkikoulussa lapsi saa varhaiskasvatussuunnitelman mukaista toimintaa pienessä ryhmässä. Leikkikouluihin voi hakea ympäri vuoden.

Taidekani on maksutonta, kaikille perheille tarkoitettua toimintaa Kaninkolossa. Taidekanin kanssa ilmaistaan itseämme monin eri tavoin, tutustutaan erilaisiin materiaaleihin.

Kirjastokani on maksutonta, perheille tarkoitettua toimintaa Halikon ja Salon kirjastossa. Salon kirjastossa tapaamme parittomina viikkoina ja Halikossa parillisina viikkoina. Kirjastokani tarinoi houkutellen tutustumaan ja ihastumaan kielen rikkaaseen maailmaan torstaisin toukokuun loppuun asti.

Avoimessa päiväkodissa Kaninkolossa ja Siilinpesässä tavataan tuttuja, tutustutaan tuleviin tuttuihin ja jutustellaan lapsiin liittyvistä aiheista. Kahvia/mehua ja keksiä on myynnissä perheille 1e/aikuinen, lapset saavat lasin mehua ja keksin aikuisen kahviannoksen hinnalla. Avoimeen päiväkotiin voit tulla silloin kun teille sopii. Kaninloikka-tapaamisissa musisoidaan leikkien ja leikitään musisoiden Märynummen Mestassa kuukauden viimeisenä maanantaina 27.1.2020 alkaen.

Avoimessa päiväkotitoiminnassa vanhemmat valvovat lastensa leikkejä/toimintaa.

Avoimeen toimintaan on tervetullut koko perhe! Toimintaan ei vaadita ennakkoilmoittautumista ja se on perheille maksutonta.


Ohjelma

Maanantai

klo 9-11.30: Leikkikoulu Kaninkolo, Halikko
klo 13-15 Kaninloikka, kuun viim. maanantai Mesta, Märynummi

Tiistai

klo 9-11.30 Leikkikoulu Kaninkolo, Halikko
klo 12.30-16 Avoin päiväkoti Siilinpesä, Pertteli

Keskiviikko

klo 9-12 Avoin päiväkoti Siilinpesä, Pertteli
klo 13-15 Leikkikoulu Kaninkolo, Halikko

Torstai

klo 10-11.30 Kirjastokani Salon kirjasto (parittomat viikot) | Halikon kirjasto (parilliset viikot)
klo 13-16 Taidekani Kaninkolo, Halikko

Perjantai

klo 9-12 Avoin päiväkoti Kaninkolo, Halikko

HUOM! Kirjastokani aloittaa Halikossa 23.1. ja Salossa 30.1.

Tarkempi ohjelma löytyy Facebookista