Varhaiskasvatuksen sähköiset palvelut ja lomakkeet

Sähköiset palvelut

Sinulla on mahdollisuus käyttää varhaiskasvatuksessa sähköisiä palveluja. Osa palveluista vaatii tunnistautumisen pankkitunnuksilla ja ovat käytettävissä vain jo asiakkaana oleville perheille. Jos voit käyttää palveluja pankkitunnusten kautta, saat käyttöösi esitäytetyt lomakkeet. Tarjolla on myös palveluja, jotka ovat käytössä kaikille asiakkaille ilman tunnistautumista. Salon varhaiskasvatuksessa on käytössä myös Wilma.

Tunnistautumista vaativat palvelut

Huom!

TietoEdu suomi-fi -tunnistautumisessa iOS-laitteilla olevalla mobiilisovelluksella on tällä hetkellä ongelmia Nordea-pankkitunnistautumisen kanssa.
Android-laitteissa ongelmaa ei esiinny.

Sähköiset lomakkeet

Päivähoitoon hakeminen

Leikkikouluun hakeminen

Esiopetukseen ilmoittautuminen

Mikäli sähköisten palvelujen käyttö ei ole mahdollista, ota yhteyttä päiväkotiin/leikkikouluun.


Palvelusetelin hakeminen

Palveluseteli on kunnan myöntämä tuki kun perhe valitsee hoitopaikaksi yksityisen päiväkodin.

Palvelusetelihakemukseen pääset tästä.


Esiopetuskuljetuksen anominen

Lukuvuoden 2019-2020 esikoulujen järjestämispaikat on päätetty opetuslautakunnassa. Päätökset lasten esiopetuspaikoista lähetetään huoltajille 31.3.2019 mennessä. Esiopetuskuljetusta voi hakea sen jälkeen, kun päätös esiopetuspaikasta on tullut, kuitenkin viimeistään 16.4.2019 mennessä.

Esikoululaisella on lakisääteinen oikeus kaupungin kustantamaan kuljetukseen mikäli esikoulumatkan pituus kunnan osoittamaan esikouluun on yli 3 kilometriä. Kuljetus järjestetään esiopetuspäätöksessä mainittuun kunnalliseen esiopetusyksikköön.

Esiopetuspaikkapäätöksen saavuttua kuljetusta haetaan aina erikseen. Mikäli huoltajilla on Wilma-tunnukset tehdään hakemukset lukuvuodelle 2019-2020 16.4.2019 mennessä. Ohje kuljetuksen hakemiseen WIlmassa. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista tehdä Wilmassa, täytetään tulostettava hakemus. Hakemus toimitetaan osoitteeseen Salon kaupunki / Liikennepalvelut PL 77, Tehdaskatu 2, 24101 Salo.

Tarkemmat myöntämisperusteet määräytyvät voimassaolevien koulukuljetusperiaatteiden mukaisesti.

Huom! Kuljetusta järjestetään ainoastaan esiopetukseen. Jos esikoululainen on ennen tai jälkeen esiopetuksen päivähoidossa, ei kuljetusta järjestetä.


Tulostettavat lomakkeet


Päiväkotihuoneistojen käyttöanomukset

Päiväkotihuoneistojen käyttöanomukset käsitellään anottavan tilan hallinnossa. Anomus lähetetään suoraan varhaiskasvatusyksikön esimiehelle.