EtusivuSosiaali- ja terveyspalvelutIkäihmisten perhehoitajien rekrytointi

Ikäihmisten perhehoitajien rekrytointi

Kiinnostaako Sinua ikäihmisten perhehoitajan itsenäinen ja inhimillinen tehtävä?

Mitä ikäihmisten perhehoito on?
Perhehoito on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat tukea kotona asumiseensa tai eivät enää pärjää omassa kodissaan, ja hyötyisivät perheessä elämisestä. Perhehoito tapahtuu aina jonkun kotona -ikäihmisen omassa kodissa tai perhehoitajan kotona, jonne vanhukset tulevat osaksi päivää, viikoksi tai pariksi kerrallaan tai muuttavat sinne asumaan.

Mitä perhehoitaja tekee ja mitä saa?
Perhehoitaja pitää huolta ikäihmisten hyvinvoinnista ihan omannäköisessä arjessa, auttaa ja tukee niissä kohdin, kun apua tarvitaan. Perhehoitaja saa tukea tehtävässään, eikä yksin tarvitse pärjätä. Tehtävästä maksetaan palkkiota ja kulukorvausta. Parhaan palkkion saanee silti, kun ikäihminen sanoo, että olet enemmän kuin lottovoitto!

Mikä ennakkovalmennus?
Perhehoitajaksi ryhtyminen on iso päätös. Ennakkovalmennus tarjoaa tietoa ja mahdollisuuden perehtyä ikäihmisten perhehoitajan tehtävään. Se on myös lain vaatima edellytys ennen perhehoitajaksi ryhtymistä. Valmennus alkaa 9.3.2019.

Kiinnostuitko?
Tutustu ikäihmisten perhehoitoon sivulla www.perhehoitoa.fi

Hakuaika päättyy 15.2.2019.

Lisätiedot:

Varsinais-Suomen perhehoitoyksikkö, koordinaattori Maarit Haverinen, maarit.haverinen@kaarina.fi, p. 050 408 3825

Salon kaupunki, vanhuspalvelut, palveluohjausyksikkö, vanhuspalveluiden palveluohjaaja Anne Vainio, , p. 02 772 6100 ma-to klo 9-12

Julkaistu: 29.1.2019 15:21

Takaisin