EtusivuTyö ja yrittäminenYritysharava käy läpi yritykset Salossa ja Somerolla

Yritysharava käy läpi yritykset Salossa ja Somerolla

Puhelinhaastatteluilla selvitetään yritysten työvoima-, osaamis- ja kehittämistarpeet kevään aikana

Yritysharava -puhelinhaastattelujen avulla selvitetään Salon seudun yritysten työvoima-, osaamis- ja kehittämistarpeita. Haastattelut tehdään puhelimitse ulkopuolisen call centerin toimesta Salon ja Someron kaupunkien sekä Yrityssalon, Salon seudun ammattiopiston ja Turun ammatti-korkeakoulun toimeksiannosta. Haastatteluissa käydään kattavasti läpi alueen yritykset eri toimialoilta. Haastateltavana on noin 3 300 yritystä Salon seutukunnassa. Haastattelut käynnistyvät keskiviikkona 28.3. ja jatkuvat toukokuun lopulle asti.

Haastattelujen jälkeisillä yrityskontakteilla vastataan yritysten tarpeisiin

Yritysten tarpeisiin tarjotaan apua yhteistyössä Salon toimijoiden yhteistyöllä. Haastattelujen jälkeen niihin yrityksiin, joilla on työvoima-, osaamis- ja kehittämistarpeita, ollaan yhteydessä Yrityssalon, Salon seudun ammattiopiston, Turun ammattikorkeakoulun tai Salon ja Someron kaupungin edustajien toimesta.

Näin kattavalla yritysten tarpeiden selvityksellä uskotaan löytyvän uusia työpaikkoja sekä saadaan liikkeelle erilaisia koulutus- ja kehittämishankkeita. Samalla saadaan ajankohtaista tietoa yritysten työvoimatilanteesta sekä tulevasta työvoiman tarpeesta. Haastatteluissa saatujen tietojen avulla voidaan suunnitella myös tulevaisuuden palvelutarjontaa.

Lisätietoja:
Jyrki Sjöholm | jyrki.sjoholm@yrityssalo.fi | puh 0400 533 854
Tommi Virtanen | tommi.virtanen@yrityssalo.fi | puh 044 5477 711

Julkaistu: 26.3.2018 12:30

Takaisin