Voimala 2.0 - salolaisten työnhakijoiden palvelupiste
Voimala on avoinna arkisin klo 10 - 16. Voimalassa palvelee myös kahvila, josta voi ostaa suussa sulavia herkkuja edulliseen hintaan ja tarjoamme edullisen keittolounaan joka arkipäivä. Kahvila avoinna ma-to 10 - 15.30 ja perjantaisin 10-15.

Voimala 2.0 palvelut

Palvelupisteessä tarjotaan apua ja ohjausta työn hakemiseen, koulutuksiin sekä työkyvyn ylläpitämiseen. Palvelupisteeseen ovat silti tervetulleita ihan kaikki salolaiset. Voimalaan voi tulla poikkeamaan kahville, jutustelemaan ystävien kanssa tai vaikka verkostoitumaan. Voimala 2.0 on kaikkien salolaisten olohuone.

Voimalasta löytyy myös nuorille tarkoitettu Ohjaamo, joka auttaa alle kolmekymppisiä yhdeltä luukulta.

Voimalassa päivystävät eri alojen asiantuntijat ja heitä voi tulla tapaamaan ilman ajanvarausta. Viikko-ohjelmat löytyvät tämän sivuston sivupalkista. Meidät löytää myös Facebookista ja Instagramista.Voimalan kahvilasta voi aukioloaikojen puitteissa tilata tarjoiluja Voimalassa, Laurinsalissa tai Hilkansalissa pidettäviin tilaisuuksiin. Tilattaviin tuotteisiin kuuluvat suolaiset ja makeat leivonnaiset, kahvi ja tee. Tarjoilutilaukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Tarjoiluihin sekä kahvilan toimintaan liittyvät yhteydenotot työvalmentaja Teija Hanhimäki 044 778 3149,


Otamme mielellämme vastaan ideoita Voimala 2.0 toimintaan ja sisältöön. Toivomuksia voi lähettää osoitteeseen

Meidät löydät Voimalasta:

Asiakasneuvoja Leena Ertem paikalla ma-pe klo 10-16, 044-778 2165

Uraohjaaja / Voima-hanke Marjut Laaksonen paikalla pääasiallisesti ma, ke ja pe 044-778 2157

Toimintakoordinaattori / Voima-hanke Salla Seppälä paikalla pääasiallisesti ma-ti ja to 050-439 8446

Muutokset mahdollisia.
Voimala