EtusivuVapaa-aika ja matkailuSyksyn 2020 kulttuuriharrastuksia lapsille ja nuorille

Syksyn 2020 kulttuuriharrastuksia lapsille ja nuorille

Haluaisitko laulaa, soittaa, opetella käsityötekniikoita, piirtää, maalata, huovuttaa, ommella, näytellä, pelata lautapelejä, opiskella peliohjelmointia, aloittaa kuoroharrastuksen..? Myös elokuvissa on mukava käydä kaverin kanssa tai ihan itsekseen. Salossa on tarjolla huima määrä kulttuuriharrastuksia lapsille ja nuorille!

Myös koko perheen yhteisiä juttuja löytyy: retkeilyä, käsitöitä, kuvataidetta jne. Seuraavassa tietoa Salon kansalaisopiston, musiikkiopiston sekä salolaisten kulttuuriyhdistysten syksyn harrastustarjonnasta. Tervetuloa mukaan aloittamaan uusi harrastus tai jatkamaan vanhaa!

Salon kansalaisopisto

Salon kansalaisopiston syksyn tarjonnasta löytyy monenlaista limakurssista luontoretkeilyyn ja lautapeleistä peliohjelmointiin. Taiteen perusopetusta tarjotaan käsityössä, kuvataiteessa sekä teatterissa.

Lue Salon kansalaisopiston tarjonnasta tarkemmin täältä!

Salon musiikkiopisto

Musiikkiopiston seuraavissa muskariryhmissä on vielä tilaa uusille oppilaille:

Tiistaisin klo 18.45-19.45, Soitinkaruselli
Keskiviikkoisin klo 17-18, 3-4 -vuotiaiden ryhmä
Torstaisin klo 17.45-18.45, 3-4 -vuotiaiden ryhmä

Lisätietoja muskareista saa muskariopettajaltamme Sirpa Liinakarilta .

Halikon musiikkiyhdistys ry

Tervetuloa tutustumaan ja mukaan laulamaan Halikon musiikkiyhdistyksen kuoroihin Helinä Rinteen ja Jemima Issa-Anttilan johdolla tiistaisin klo 15.30-16.30 (12-15.v) ja klo 16.30-17.15 (6-8.v).

Ilmoittautumis- ja yhteystiedot Halikon musiikkiyhdistyksen nettisivuilla.

Salo Jazz ry

SaloJazzin soitonopetuksessa kaikki musiikista kiinnostuneet pääsevät soittoharrastuksen pariin. Opetuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä eikä opetukseen ole pääsykokeita. Tärkeintä on hyvä meininki ja soittamisesta nauttiminen! Opetus räätälöidään jokaisen oppilaan lähtötason sekä kiinnostuksen kohteiden mukaan. Soitonopetusta on tarjolla seuraaviin soittimiin: piano, sähkökitara ja rummut.

Ilmoittautumis- ja yhteystiedot Salo Jazzin nettisivuilla.

Leticia-kuoro

Letician kantavia ajatuksia on, että kaikki saavat tulla kuoroon. Tämän vuoksi kuoroon ei ole pääsykokeita. Jokaisella on oikeus päästä kokemaan yhdessä laulamisen iloa ja jokainen kehittyy mukanaolon myötä.

Kuororyhmät kokoontuvat syyskaudella 2020 seuraavasti:

Maanantaisin kauppakeskus Linjurissa, vanhan Anttilan tiloissa:

  • Pojat (1.-5. -luokkalaiset) klo 16.15-18
  • Tytöt (1.-5. -luokkalaiset) klo 17-19
  • Nuoret (6.-luokkalaiset ja sitä vanhemmat nuoret) klo 17.30-20
  • Aikuiset klo 19-21

Tiistaisin Perniön yhteiskoulun tiloissa:

  • Nuoret (6.-luokkalaiset ja sitä vanhemmat) klo 16-18
  • Tytöt (1.-5. -luokkalaiset) klo 17-19
  • Aikuiset stemmikset klo 18-19
  • Aikuiset Antique 19-20.30

Tule rohkeasti tutustumaan, Leticiassa on aina avoimet ovet ja mukaan voi tulla milloin vaan! Lisätietoja sähköpostitse:

Salon seurakunnan kuorot

Seurakunnan seurakunta järjestää lapsille ilmaista kuorotoimintaa ympäri Saloa. Lapsikuorot on tarkoitettu erityisesti alakouluikäisille, mutta mukaan voi tulla myös eskarilaisia ja yläkoululaisia. Kuoroihin ei ole pääsykoetta vaan kaikki laulamisesta innostuneet ovat tervetulleita. Lisätietoa kuoroista ja ilmoittautumisesta seurakunnan nettisivuilta.

Salon Teatteri ry

Salon teatterin lasten ja nuorten teatteriryhmiin mahtuu vielä mukaan! Ryhmiä on kaksi: alakouluikäisille ja yläkouluikäisille (17-vuotiaaseen saakka). Opettajana toimii Johanna Parkkinen (Teatteri-ilmaisun ohjaaja, amk). Ryhmät ovat tarkoitettu teatterista kiinnostuneille lapsille ja nuorille. ilmoittautuminen ryhmiin .

Lisätiedot Salon Teatterin kotisivuilta
.

4H-kerhot

4H-kerhot ovat alakouluikäisille suunnattuja 4H-yhdistyksen jäsenille maksuttomia kerhoja (muille 35e/kausi), joissa tavoitteena on tarjota laadukas ja ohjattu harrastusmahdollisuus syrjäisimmissäkin kylissä. Lapset ja hauska tekeminen ovat 4H-kerhoissa pääosassa! Kerhot alkavat viikolla 37, moneen mahtuu vielä mukaan! Ilmoittautuminen ja lisätiedot yhdistyksen nettisivuilta!

Leffaan

Bio Salon maanantain AfterSchool-näytöksissä pääsee nautiskelemaan koulun jälkeen leffoista edullisesti. Näytökset maanantaisin noin klo 16, liput 7 euroa. Katso tarkemmat näytösajat ja ohjelmistotiedot Bio Salon sivuilta.

Leffoja Salossa näyttää myös elokuvateatteri Lumo Valurissa, Lumon ohjelmiston löydät täältä.

Julkaistu: 7.8.2020 10:34

Takaisin