EtusivuVapaa-aika ja matkailuLiikuntaLähde mukaan Unelmien liikuntapäivään

Lähde mukaan Unelmien liikuntapäivään

Unelmien liikuntapäivä on täällä jälleen 10.5. Vuoden 2020 teema on "pyydä kaveri mukaan". Tiedämme, että moni liikkuisi, jos vain joku pyytäisi mukaan. Kenet Sinä voisit pyytää mukaan liikkumaan kanssasi? Nyt on hyvä aika lisätä päivä kevään tapahtumakalentereihin ja toimintasuunnitelmiin! Lähde mukaan Suomen suurimpaan liikkumisen juhlapäivään ja ilmoita tapahtumanne tapahtumakartalle www.unelmienliikuntapäivä.fi. Salo on nyt parina vuotena tullut huomioiduksi myös valtakunnallisesti tapahtumien lukumäärässä, joten pidetään tämä! Kaikki tavat liikkua ovat hyviä! 10.5. päivä osuu äitienpäivään. 8.5. ja 9.5. on mahdollisuus järjestää etkot ja 11.5. jatkot.

Lisätietoja liikuntatoimistosta terhi.sinnela@salo.fi

"Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua ja järjestää tapahtumia. Olethan sinäkin mukana koko Suomen yhteisessä liikkumisen juhlapäivässä??
Unelmien liikuntapäivä?rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Liikkumisen pop up -päivänä voi revitellä ja toteuttaa hauskoja liikkumistempauksia tavalla niin perhepiirissä, harrasteporukoissa, urheiluseuroissa kuin kouluissa ja työpaikoilla.??
Vuoden 2020 teema on "pyydä kaveri mukaan".?Muiden pyytäminen mukaan tarjoaa uudenlaisia mahdollisuuksia tutustuttaa esimerkiksi ystäviä, työkavereita, naapureita ja perheenjäseniä omiin harrastuksiin, innostaa heitä uusien liikuntamuotojen pariin ja löytää liikkumisen ilo yhdessä toisten kanssa. Päivä tarjoaa paljon avoimia treenejä ja tutustumisia liikuntapaikkoihin. Menemällä mukaan voi löytää itselleen myös uusia liikuntakavereita.?
Toukokuun 10. päivä on myös äitienpäivä. Se tarjoaa kaikille äideille ja äitien kavereille mahdollisuuden unohtumattomaan liikunnalliseen juhlapäivään. Jos sunnuntai ei tunnu sopivalta päivältä, niin etkot voi järjestää lauantaina tai jatkot maanantaina. Tapahtumia voivat järjestää esim. kunnat, koulut ja päiväkodit, urheiluseurat, yhdistykset, työyhteisöt ja yksityishenkilöt ympäri maan. Jotta Unelmien liikuntapäivä näkyy ja kuuluu ja ihmiset löytävät itselleen sopivia tapoja liikkua, tarjoamme unelmienliikuntapäivä.fi -palvelun. Siellä voi ilmoittaa ja hakea tapahtumia sekä ladata maksuttomat materiaalit käyttöön. - Olympiakomitea-"

Julkaistu: 25.2.2020 13:23

Takaisin