Tenniskentät

Massatenniskentät

Vakiovuorojen haku Timmin kautta 27.4.2018 asti, jonka jälkeen vakiovuorojen haku liikuntapaikkamestari Marko Mäkiseltä, tai p. (02) 778 4702.

Urheilupuiston tenniskentät aukeavat 7.5. ja Perniön 14.5.

Nyt on mahdollisuus varata ja samalla maksaa tennisvuorot verkon kautta!
Nyt on mahdollista varata Urheilupuiston ja Perniön Melassuon massatenniskentiltä (ei pleksi) yksittäisiä vapaita vuoroja Timmin kautta. Hinta on 7e/tunti, ja vuoro maksetaan varauksen yhteydessä verkkopankin kautta. Varauksen teko on mahdollista, kun olet rekisteröitynyt Timmin käyttäjäksi yksityishenkilönä. Rekisteröityminen os. www.salo.fi/timmi > "Timmi ohjeet ja mm. rekisteröityminen".
Mikäli haluat koko kesäksi vakiovuoron ko. tenniskentiltä, ole yhteydessä liikuntapaikkamestari Marko Mäkiseen, markoj.makinen@salo.fi

Tenniskenttien käyttövuorotilanne ja varausten teko (muista kirjautuminen sivun oikeasta yläkulmasta).

Perniö

Melassuon tenniskentät
Yksityisen maksullinen vakiovuoro haettavissa
Yksittäiset vuorot: Lue ylhäältä ohjeet.
Kolme rinnakkaista massakenttää. Kentät ovat avoinna noin toukokuun puolivälistä syyskuun puoliväliin.

Salo

Salon Urheilupuisto
Yksityisen maksullinen vakiovuoro haettavissa .
Vakiovuoroja voit selata Timmissä massa1 - massa2 - massa3 - pleksi1 - pleksi2
- 3 massapintaista tenniskenttää: Lue ylhäältä ohje.
- Pienpallokenttäalue: 2 pleksipavepintaista tenniskenttää ja kaksi pleksipavepintaista koripallokenttää.
Yksittäinen vuoro: Käy katsomassa vapaat vuorot tenniskentällä olevasta vuorolapusta. Vuorolista vaihtuu aina perjantaisin. Esimerkiksi voit varata perjantaina yhden vuoron seuraavan viikon sunnuntaille asti. Kun olet käyttänyt vuoron, voit varata uuden vuoron.

Halikko

Kirkonkylän jääkiekkokaukalo/ tenniskenttä
Valaistu jääkiekkokaukalo ja yleisluistelualue, kesällä asfalttipintainen tenniskenttä. Opastus: Kuruntie 7, Halikko. Kuruntie 7 koulukeskuksen takana.

Kisko

Kirkonkylän tenniskenttä
Kenttä on vapaasti kuntalaisten ja muidenkin käytössä ilman erillistä varausjärjestelmää. Omat pelivälineet mukaan! Massakenttä on aidattu. Käyttökausi toukokuu - syyskuu. Opastus: Kirkkojärventie, 25470 Kisko.

Muurla

Tenniskenttä
Kenttä on vapaasti kuntalaisten ja muidenkin käytössä maksutta ilman erillistä varausjärjestelmää. Omat pelivälineet. Opastus: Muurlantie 134, Muurla. Tenniskenttä sijaitsee Muurlantien varrella kirkonkylältä 1-tielle päin noin kaksi kilometriä. Asfaltoitu kenttä näkyy Muurlantien oikealla puolella.

Pertteli

Hähkänän tenniskenttä
Vuorot voi varata tenniskentällä olevasta vihosta etukäteen. Aina vuoron loputtua käyttäjän tulee kunnostaa kenttä kuntoon seuraavaa vuoroa varten. Ohjeet tenniskentän ilmoitustaululla. Opastus: Myllöntie 4, Pertteli.

Tenniskentät kartalla