Yleisurheilukentät

Halikko

Keskusurheilukenttä
Yleisurheilun suorituspaikat, 300 m juoksurata (hiilimurske). Keskellä nurmikenttä. Kentän läheisyydessä sorapintainen lentopallokenttä sekä beachvolley-kenttä. Katsomo ja huoltorakennus pukuhuoneineen. Sauna tilauksesta. Käyttökausi: kesäkuukaudet. Opastus: Mustamäentie 130, Halikko.

Koulukeskuksen urheilukenttä
Yleisurheilun suorituspaikat (korkeus, pituus, kolmiloikka, kuula, keihäs), palloilukenttä (hiekka), joka toimii talvisin luistelukenttänä. Lämmin pukusuoja, liikuntahallin pukuhuoneet käytettävissä tarvittaessa. Opastus: Kuruntie 5, Halikko, Koulukeskuksen läheisyydessä.

Vartsalan urheilukenttä
Yleisurheilun suorituspaikkoja, nurmipintainen jalkapallokenttä. Opastus: Tuupikkalantie, entisen koulun läheisyydessä.

Vaskion urheilukenttä
Yleisurheilun suorituspaikkoja, jalkapallokenttä. Sauna, suihkutilat, pukuhuoneet. Opastus: Kavalontie , Halikko. Vaskio-Marttilatieltä (viitta urheilukenttä) Kavalontietä n 1 km, osoite Kavalontie 71.

Kiikala

Kiikalan urheilukenttä
Urheilukentällä on 300 m juoksuradat, nurmikenttä jalkapallon peluuseen, kaksi pituushyppy-, korkeushyppy- ja kuulantyöntöpaikat.
Kentällä on huoltorakennus jossa on yksi pukuhuone. Wc viereisellä museoalueella. Käyttökausi: Kesäkausi. Opastus: Porvarinpolku 12, Kiikala. Kenttä sijaitsee kirkonkylässä museon vieressä.

Kisko

Toijan urheilukenttä
Kenttä peruskorjattu vuonna 2010. Juoksurata 300 m, nurmikenttä, suorituspaikat, pukutilat Kiskohallilla. Opastus: Toija, koulun ja Kiskohallin vieressä

Kuusjoki

Kuusjoen Urheilukenttä
Kentällä on 300 m juoksurata sekä heittopaikat. Lisäksi löytyy huoltorakennus. Ylikulmantie 317, Kuusjoki.

Muurla

Urheilukenttä
Urheilukentän keskellä on nurmikenttä. 300 metrin murskerata, 2 pituushyppypaikkaa, kiekko- ja kuularingit, korkeushyppypaikka. Alueella sijaitsee myös kuntorata (hiihto) ja kuntosali sekä kokoustila (Muurlan Kiistatupa). Välineet vapaasti kaikkien käytössä. Muurlan Kiistatupaa voi vuokrata. Varaukset liikuntatoimistoon. Avain noudetaan Muurlan kirjastosta.
Opastus: Urheilutie 1, Muurla. Muurlan kirkonkylän ja 1-tien välillä, näkyy tielle.

Perniö

Keskusurheilukenttä
Kentällä on 350 m kivituhkapäällysteiset juoksuradat ja normaalit novotanpäällysteiset hyppy- ja heittopaikat. Keskellä on 60 m x 90 m nurmikenttä. Kenttä on auki toukokuun puolivälistä syyskuun puoliväliin päivittäin klo 14-21. Puh. (02) 778 4765. Opastus: Riipisenkuja 7, Perniö. Kenttä on keskellä Perniön kirkonkylää, Pesänlammen rannalla.

Pertteli

Inkereen yleisurheilukenttä
Inkereen 400 m kentällä voi harrastaa pituushyppyä (kaksi eri pituushyppypaikkaa), kolmiloikkaa, kuulantyöntöä, keihäänheittoa, kiekon- ja moukarinheittoa, korkeushyppyä, juoksua sekä keskikentällä jalkapalloa ja pesäpalloa. Kentän laidalla on myös uusi rakennus, jossa on pesu- ja pukeutumistilat, välinevarasto ja toimistohuone, keittokomero sekä yleis-/kokoustilat (Kajalan huoltorakennus) .Opastus: Tortosmäentie 9, Pertteli
Kajalan huoltorakennusta voi vuokrata, hinta hinnastossa. Varaukset liikuntatoimistoon. Avain noudetaan Perttelin kirjastosta.

Salo

Salon Urheilupuisto
Urheilupuisto on "keidas keskellä kaupunkia". Alueen pinta-ala on n. 100 ha. Kaupungin keskustasta on Urheilupuistoon matkaa 500 metriä.

Urheilupuiston kentillä on valvontaa ja pukukopit ovat auki seuraavasti:
ma-pe 8.00-21.30
la 9.00-18.00
su 12.00-21.00

Keskusurheilukenttä Urheilupuistossa
6/400 m (8 rataa 100 metrin suoralla). Kestopäällysteiset suorituspaikat.
Salohallissa mm. yleisurheilun harjoitustila

Paukkula
Paukkulan kentältä löytyy hiekkakenttä yleisurheilulle. Lisäksi paikan päällä on neljä pukukoppia, wc ja suihku. Puh. 02 778 4701. Opastus: Halikontie 2, 24240 Salo.

Suomusjärvi

Yleisurheilukenttä
300 metrin kenttä. Peruslajeihin mahdollisuus. Turvaverkkoa ei ole kiekonheittoon. Kitulantie 14, Suomusjärvi.

Yleisurheilukentät kartat