Uimarannat

Tarkista sinilevätilanne: Ajantasaiset tiedot rantojen sinilevätilanteesta ja veden laadusta

Yleisten uimarantojen ja -paikkojen valvonta

Sekä uima-altaiden että yleisten uimarantojen vedenlaadun tulokset pidetään nähtävillä kunkin uimapaikan ilmoitustaululla. Lisätietoja yleisten uimarantojen ja -paikkojen valvonnasta sekä yleisten uimarantojen vedenlaadun tulokset löytyvät Ympäristöterveydenhuollon sivulta. Valvontakäynneillä tarkastetaan myös uimarannan pukukoppien, käymälöiden ja pelastusvälineiden rakenteet sekä rannan siisteys, jätehuolto ja leikkivälineiden kunto.

Kaupungin rannoilla ei ole mahdollista uittaa koiria.

Uimarannat kartalla

Salon kaupungin uimarantojen turvallisuus

Talviuintipaikat

Saunalliset, eu-uimarannat

Uimarantojen saunoja avataan 24.6.2020 alkaen seuraavasti:

 • Ke 24.6. alkaen Märyn, Kokkilan, Naarjärven ja Lehmijärven saunat
 • Ke 1.7. Nummijärven sauna
 • Härjänvatsan uimalassa korjataan vesivahinkoa tilapalvelujen toimesta eikä sauna todennäköisesti aukea kesäkaudella. Härjänvatsan osalta päätös saunan avaamisesta tehdään myöhemmin.

Lue saunojen avaamiseen liittyvä ohjeistus!

Tervetuloa viihtymään Salon kaupungin hallinnoimilla uimarannoilla!
Vain Lehmijärvellä on rantavalvonta aukioloaikoina.


Saunamaksut (maksu vain käteisellä)

 • Maksutta
  Alle 6-vuotiaat lapset, jotka voivat mennä saunaan vain maksavan aikuisen kanssa (aikuinen voi mennä suihkuttamaan lasta vaatteet päällä).
  6-15-vuotiaat.
  Sotaveteraanit ja veteraanien puolisot ja lesket, oikeus etuuteen tulee osoittaa esim. Kela-kortin R- tai MR-merkinnällä tai Salon Veteraanipajalta annetulla veteraanikortilla.
 • 1,50 e
  Opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset
 • 3,00 e
  Aikuiset

HUOM! Kaikilta kulkuneuvoilla uimarannoille tulijoilta/lähtijöiltä toivotaan liikennesääntöjen noudattamista ja erityistä varovaisuutta, sillä rantateillä liikkuu paljon kävelijöitä ja pyöräilijöitä!

Eu-ranta, saunaton, ei valvontaa

Uimapaikat, ei eu-rantoja, ei valvontaa

 • Iso-Kiskon uimapaikka, Kisko
  Laituri, pukukopit, ekovessa, grillikatos. Opastus Kajalanrantatie 334, Kisko / Kiskon kirkonkylästä Uudenmaantietä noin 6 km. Tienviitta vasemmalle Kajalanrantatie

 • Kirakan uimapaikka, Perniö
  Viehättävä kallioranta, jossa on kuitenkin vain vähän pikkulapsille sopivaa
  loivaa hiekkarantaa. Rannassa on laituri ja pukusuoja. Opastus: Kirakantie 239, Perniö. Ranta sijaitsee noin 10 km kirkonkylästä Kemiöntietä ensin Nurkkilaan, josta opastus Kirakantietä uimarannalle.
 • Mathildedalin meriuimapaikka, Meri-Teijo. Perniö
  Loiva hiekkaranta. Uimarannalla on kaksi pukusuojaa ja käymälä. Opastus: Matildan puistotie, 25660 Perniö. Kivenheiton päässä on vierasvenesatama kahviopalveluineen.
 • Vähäjärven uimapaikka, Perniö
  Hiekkaranta sopii pienillekin lapsille, isommille on laituri sukellussyvyydessä. Rannalla on kaksi pukusuojaa ja wc. Osoite: Sauruntie 393, Perniö. Uimarannalle johtava tie lähtee Teijon ja Saurun väliseltä maantieltä, noin 5 km Tammisaarentien ja Sauruntien risteyksestä. Matkaa Perniön keskustasta on 9 km.
 • Hossuksen uimapaikka, Pertteli
  Uimaranta on noin 25 m hiekkapohjainen. Kaksi laituria, toisessa 3 m korkea hyppylaituri, erilliset pukutilat naisille ja miehille sekä wc. Uimarannalla ei ole valvojaa. Osoite: Hossuksentie 114, Pertteli.
 • Vuohensaaren uimapaikka, Salo
  Tilapalvelukeskuksen Isännöintiryhmä hallinnoi p. 044 778 5507 Kimmo Laine.

 • Sipilän uimapaikka, Suomusjärvi
  Enäjärven rannalla, hiekkaranta. Ei valvontaa, ei palveluja, puucee. Osoite Laidikkeentie 127.
 • Meripirtin uimapaikka, Särkisalo
  Hiekkapohjainen aluksi matala lapsillekin sopiva uimaranta. Pukukopit sekä ulkokäymälä. Opastus: Pengersillan kupeessa mantereen puolella Särkisaloon saavuttaessa vasemmalla.