Ikäihmiset ja
soveltava liikunta

Salon kaupungin liikuntapalvelut järjestää erityislapsille, ikäihmisille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille soveltavan liikunnan palveluja.

Soveltavalla liikunnalla tarkoitetaan niiden väestöryhmien liikuntaa, joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikea osallistua tarjolla olevaan liikuntaan ja joiden liikunta vaatii soveltamista ja erityisosaamista.

Kaikkien liikuntaryhmien tavoitteena on kunnon ja toimintakykyisyyden ylläpitäminen ja edistäminen, sosiaalinen kanssakäyminen, pysyvän liikuntaharrastuksen löytäminen, ilon ja virkistyksen tuottaminen sekä rentoutuminen.

Eläkeläisliikuntakortti on saanut uuden ilmeen ja nimen!
Eläkeläisliikuntakortti kantaa 1.1.2018 alkaen nimeä Pirteyttä päiviin -kortti
Pirteyttä päiviin -kortti oikeuttaa osallistumaan liikuntapalvelujen ikääntyneiden saliliikuntaryhmiin, kuntosaliryhmiin ja Pirteyttä Päiviin - vertaisohjaajaryhmiin, uimahallin uintimaksuun sekä yhden vapaavalintaisen kuntosalin käyttöön. Vesijumpasta maksetaan erikseen alennettu hinta.
Kuntosalikäyttäjät HUOM! Jos haluaa käyttää muuta kuin uimahallin kuntosalia, on kortin lisäksi ostettava sähköinen kuntosaliavain, jonka hinta on 12 e (poikkeuksena Ollikkalan älykortti 5 e). Avain ostetaan omaksi ensimmäisellä kerralla ja uutta korttia ostettaessa avaimen käyttöaikaa jatketaan. Ollikkalan, Kiikalan, Perttelin ja Muurlan kuntosaliavaimet on lunastettava uimahallilta. Halikon, Perniön, Kiskon, Kuusjoen, Suomusjärven ja Särkisalon kuntosaliavaimet voi lunastaa palvelupisteistä tai uimahallilta.
Hinta: 40 e / ostopäivästä vuosi

Pirteyttä päiviin -kortti on myynnissä alueellisissa palvelupisteissä, uimahallissa ja kaupungintalon infopisteessä (Tehdaskatu 2, Salo)

Vinkit näistä:

Liikunnaniloa


Lähde ikäihmisten vertaisohjaajaksi!

Oletko innokas liikkuja ja ikäihminen? Kiinnostaisiko sinua lähteä ohjaamaan ikäihmisten Pirteyttä Päiviin kuntosali- tai jumpparyhmiä? Ohjaajat saavat koulutuksen! Jos sinulla on innostusta ja vähän liikunnallista taustaakin, niin otapa yhteyttä ja kerromme lisää: 02 778 4711 tai 02 778 4710.


Liikuntavinkit

Liikuntavinkkejä arkeen!

Aloita päivä aamujumpalla!

Tasapainon ja lihasvoiman kehittämiseen vinkkejä

www.soveli.fi

www.voitas.fi